Sernik Karmelowy Solony

Sernik Karmelowy Solony
Solony Sernik karmelowy wymaga około 10 godzin od początku do końca. Ten przepis służy 16 i kosztuje 78 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 376 kalorii, 3G białka, oraz 29g tłuszczu. Jeśli masz brązowy cukier, żelatynę, serek śmietankowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 485 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest dostarczany przez schludną mamę. Z łyżeczką wynik 19%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Sernik Karmelowy Solony, Sernik Solony Karmelowy, oraz Sernik Karmelowy Solony.

Instrukcje

1
Nasmaruj 9-calową sprężynową patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Pocałunki Z Bitą śmietaną I Miniaturowymi CzekoladamiOpcjonalnie Pocałunki Z Bitą śmietaną I Miniaturowymi Czekoladami
2
Połącz pokruszone Oreos i stopione masło, aż wszystkie okruchy zostaną zwilżone.. Naciśnij w dół iw górę boków springform pan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Ciasteczka OreoCiasteczka Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Pocałunki Z Bitą śmietaną I Miniaturowymi CzekoladamiOpcjonalnie Pocałunki Z Bitą śmietaną I Miniaturowymi Czekoladami
3
Umieść w zamrażarce podczas przygotowywania nadzienia.
4
Rozgrzać piekarnik do 300 ° FIn miskę miksera stojącego wyposażonego w mocowanie wiosła, ubić Serek i 1 szklanka brązowego cukru na średniej prędkości, aż będzie gładka. Beat w jajkach, jeden po drugim, tylko do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Dodać 3/4 szklanki śmietany do ubijania i 1/4 szklanki syropu kawowego; ubijać do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytrynowy Budyń BłyskawicznyCytrynowy Budyń Błyskawiczny
Syrop SmakowySyrop Smakowy
6
Wlać nadzienie na skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
7
Piec w temperaturze 149° 1 godzinę 10 minut do 1 godziny 20 minut lub aż krawędź sernika jest ustawiona co najmniej 2 cale od krawędzi patelni, ale środek sernika nadal lekko jiggles. Wyłącz piekarnik; otwórz drzwi 4 cale.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Pozostawić sernik w piekarniku 30 minut. Uruchom małą metalową szpatułkę wokół krawędzi patelni, aby poluzować sernik. Schłodzić w patelni na stojaku chłodzącym 30 minut. Owinąć szczelnie w folię i przechowywać w lodówce co najmniej 6 godzin lub overnight.In 2-quart rondel, stopić 1/2 szklanki masła na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Dodać 1 1/4 szklanki brązowego cukru i 2 łyżki syropu do kawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop SmakowySyrop Smakowy
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
10
Podgrzać do wrzenia; gotować i mieszać 1 minutę, aż cukier się rozpuści. Wymieszać w 1/2 szklanki śmietany ubijającej; powrócić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytrynowy Budyń BłyskawicznyCytrynowy Budyń Błyskawiczny
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
11
Zdjąć z ognia. Fajne 20 minut.
12
Połącz śmietanę i czekoladę w średniej wielkości misce bezpiecznej dla mikrofalówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
13
Podgrzej go w kuchence mikrofalowej przez dwie minuty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
14
Trzepaczka, następnie umieścić go z powrotem w kuchence mikrofalowej na kolejne 30 sekund i trzepaczka. Powtarzaj w odstępach 30 sekund, aż czekolada całkowicie się rozpuści i możesz ją w pełni włączyć do kremu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
15
Ostudzić około 5-10 minut (aż będzie jeszcze wylewany, ale już nie gorący)
16
Na małej patelni z sosem umieścić 1/4 szklanki zimnej wody, a następnie posypać 1 łyżeczką niesmakowanej żelatyny.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatyna Bez Smakużelatyna Bez Smaku
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
17
Niech żelatyna zmięknie i wchłonie całą wodę (około 5 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
18
Umieść patelnię na małym ogniu i mieszaj, aż żelatyna się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
19
Niech ostygnie ciepło, podczas gdy ukończysz następny step.In miskę miksera stojącego wyposażonego w nasadkę trzepaczki ubić 1½ szklanki śmietany i 2 łyżki cukru, aż uformują się miękkie szczyty. Powoli wlać ciepłą rozpuszczoną żelatynę i wymieszać aż do uzyskania miękkich pików. Nie uzyskasz sztywnych szczytów, ale ta bita śmietana będzie idealna do ubijania serników, ciast i innych deserów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gumowata CytrynaGumowata Cytryna
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
20
Wyjąć Sernik z lodówki.
21
Na wierzch sernika wlać osolony sos karmelowy (używaj ile chcesz, a resztę przechowuj do podania sernika lub do polewania lodami). Włóż z powrotem do lodówki podczas przygotowywania ganache. Po wytworzeniu i ostygnięciu ganache wyjmij ciasto z lodówki i wlej ganache na warstwę karmelu. Włóż z powrotem do lodówki podczas robienia bitej śmietany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polewa LodowaPolewa Lodowa
Zwykła WodaZwykła Woda
Gumowata CytrynaGumowata Cytryna
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
22
Bitą śmietanę włożyć do woreczka z 1 metrową końcówką, wyjąć ciasto z lodówki i wyłożyć bitą śmietanę na brzeg sernika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gumowata CytrynaGumowata Cytryna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
23
Wierzch ciasta skropić sosem karmelowym i posypać płatkami soli morskiej. Przykryć i przechowywać w lodówce do momentu przygotowania do serve.To podawać, uruchomić małą metalową szpatułkę wokół krawędzi springform pan; ostrożnie usunąć stronę patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zwykła WodaZwykła Woda
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Pocałunki Z Bitą śmietaną I Miniaturowymi CzekoladamiOpcjonalnie Pocałunki Z Bitą śmietaną I Miniaturowymi Czekoladami
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
24
Sernik pokroić w plasterki. Możesz skropić plastry z większą ilością sosu karmelowego, jeśli chcesz. Przykryć i schłodzić pozostały sernik.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zwykła WodaZwykła Woda
TrudnośćEkspert
Gotowe W10 hrs
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn