Sernik Karmelowo-Orzechowy
Jedna porcja zawiera 31 kalorii, 0g białka, oraz 2G tłuszczu. Ten wegetariański przepis służy 180 i kosztuje 8 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Mieszanka masła, serek śmietankowy, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Sernik Karmelowo-Orzechowy, Sernik Karmelowo-Orzechowy, oraz Podwójne Batoniki Sernik Karmelowo-Orzechowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać razem okruchy krakersów graham i masło; naciśnij na dno lekko nasmarowanej 13-x 9-calowej patelni do pieczenia.
Piec w temperaturze 350 przez 8 minut.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić na stojaku z drutu.
Ubić serek śmietankowy na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie gładki.
Połączyć cukier i mąkę; stopniowo dodawać do twarogu, ubijając aż do wymieszania.
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu. Wymieszać wanilią.
Wlać mieszaninę na przygotowaną skórkę, rozprowadzając równomiernie na krawędziach patelni.
Piec w temperaturze 350 przez 40 minut lub do zestawu.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić na stojaku z drutu.
Na sernik wlać ciepły szybki lukier karmelowo-orzechowy, równomiernie rozprowadzając na brzegach patelni. Przykryć i schłodzić 8 godzin.