Sernik Jagodowy Lody
Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 263 kalorie, 5G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Lato. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz jagody, mleko, cukier puder i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 36 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Sernik Truskawkowy Lody, Blueberry Cheesecake Ice Cream: 10 prostych kroków do cukru i bezglutenowej doskonałości: Część 3, Blueberry Cheesecake, oraz Philadelphia Cream Cheese-Sernik Jagodowy Lody.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki w dużej misce; ubić mikserem z dużą prędkością, aż będzie gładka.
Połączyć mleko i pół na pół w średnim, ciężkim rondlu; doprowadzić do wrzenia.
Zdjąć z ognia. Stopniowo dodawaj połowę gorącej mieszanki mleka do mieszanki serowej, stale mieszając trzepaczką. Powrót mieszaniny mleka do patelni. Gotować na średnim ogniu 5 minut lub aż termometr rejestruje 160, stale mieszając.
Umieść patelnię w wypełnionej lodem misce. Całkowicie schłodzić, od czasu do czasu mieszając.
W małym rondlu połączyć jagody, cukier puder i 1/4 szklanki wody; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut lub aż mieszanina lekko zgęstnieje, często mieszając.
Zdjąć z ognia i całkowicie schłodzić.
Mieszamy mieszankę jagodową z mlekiem.
Wlać mieszaninę do zamrażarki w zamrażarce do lodów; zamrozić zgodnie z instrukcjami producenta. Łyżka lodów do pojemnika bezpiecznego dla zamrażarki; przykryć i zamrozić na 1 godzinę lub do jędrności.