Sernik dyniowy z białej czekolady z polewą migdałową

Sernik dyniowy z białej czekolady z polewą migdałową
Jedna porcja tego dania zawiera około 8G białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 367 kalorii. Na 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 13% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Jeśli masz pod ręką ciasteczka z gingersnap, mielony cynamon, masło i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 33%. Ten wynik nie jest tak super. Spróbuj Sernik z białej czekolady z polewą wiśniową, Sernik Mascarpone z białej czekolady z solonym karmelem i polewą czekoladową, oraz Sernik Z Dyni Z Białej Czekolady podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce połączyć gingersnap okruchy i masło. Naciśnij na dno nasmarowanego 9-in. patelnia wiosenna; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Ciasteczka Imbirowe, Przekrojone Na Pół, OpcjonalnieDodatkowe Ciasteczka Imbirowe, Przekrojone Na Pół, Opcjonalnie
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana I Prażone Płatki MigdałówBita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
W dużej misce ubić serek śmietankowy i cukier na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodaj jajka i wanilię; ubijaj na niskiej prędkości, aż do połączenia. Wymieszać z rozpuszczoną białą czekoladą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów MiodowychOpcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
4
Połączyć dynię i przyprawy; delikatnie złożyć w mieszankę sera śmietankowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
5
Polać skórką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
6
Umieść patelnię na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Piec w temperaturze 350° przez 55-60 minut lub do momentu ustawienia środka. Schłodzić na stojaku drucianym przez 10 minut. W międzyczasie połączyć składniki polewy; rozprowadzić na płytkiej patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Piec przez 10 minut lub do złotego koloru, mieszając dwa razy. Super.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Ostrożnie przesunąć nóż wokół krawędzi patelni springform, aby poluzować sernik; ostudzić o 1 godzinę dłużej. Przechowywać w lodówce przez noc.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana I Prażone Płatki MigdałówBita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
10
Przenieść polewy do hermetycznego pojemnika; przechowywać w lodówce.
11
Usuń boki patelni. Tuż przed podaniem posypać polewą sernik.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn