Sernik Dyniowy I
Sernik dyniowy wymagam mniej więcej 45 minut od początku do końca. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 466 kalorii, 5G białka, oraz 27 g tłuszczu. Ten przepis służy 15. Jeśli masz masło, puree z dyni, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 27%, co nie jest tak spektakularne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak California Pizza Kitchen Sernik dyniowy - jest to idealny sernik na jesienne wakacje, ich sernik nie jest już tajemnicą, Ciasteczka z dyni i przyprawy z dyni serniki Brownies, oraz Sernik dyniowy francuskie tosty Roll up z sosem dyniowym # SundaySupper.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W średniej misce wymieszać mąkę, masło lub margarynę i 1 szklankę posiekanych orzechów pekan. Beat aż do całkowitego połączenia. Naciśnij mieszaninę do naczynia do pieczenia 9x13 cali.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 15 minut. Odstawić do ostygnięcia.
W średniej misce wymieszać serek śmietankowy, 2 szklanki ubitej polewy, cukier cukierniczy i ekstrakt waniliowy. Beat until smooth.
Rozprowadzić równomiernie na ostudzonej skorupie.
W dużej misce połączyć budyń, mleko, puree z dyni, pumpkin Pie spice, i 2 więcej filiżanek ubitej polewy. Mieszać aż do całkowitego połączenia. Mieszankę łyżką na warstwie sera śmietankowego. Top z pozostałą 1 szklanką ubitej polewy.
W razie potrzeby posypać 1/2 szklanki posiekanych orzechów pekan. Schłodzić co najmniej 1 godzinę przed podaniem.