Sernik Dyniowy
Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 173 kalorie. Ten przepis służy 12. Udaj się do sklepu i odbierz puree z dyni, krakersy z miodem graham, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 godzin i 55 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj California Pizza Kitchen Sernik dyniowy - jest to idealny sernik na jesienne wakacje, ich sernik nie jest już tajemnicą, Ciasteczka z dyni i przyprawy z dyni serniki Brownies, oraz Sernik dyniowy francuskie tosty Roll up z sosem dyniowym # SundaySupper dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojaki piekarnika w środkowej i dolnej trzeciej części piekarnika. Napełnij patelnię do pieczenia w połowie wodą i umieść na Dolnym stojaku. Stworzy to wilgotne środowisko dla sernika i zapobiegnie pękaniu. Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Płaszcz 9-calowy springform patelni z nonstick gotowania sprayu.
W misce robota kuchennego umieść krakersy graham i 1 łyżkę cukru granulowanego i zmiel na drobno.
Dodać masło i 2 łyżki wody i pulsować do zwilżenia. Naciśnij na dno przygotowanej patelni.
Piec do zestawu i złoty kolor, 10 do 12 protokół. Całkowicie fajne.
W dużej misce wymieszać serek śmietankowy, brązowy cukier, Pozostałe 1/3 szklanki cukru granulowanego i soli. Ubić mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż będzie gładka i puszysta.
Dodaj jogurt, jajka i białka, zmniejsz prędkość miksera do niskiej i nadal ubijaj, aż do wymieszania.
Dodaj dynię, mąkę, przyprawę pumpkin pie i wanilię. Zmniejsz prędkość miksera do niskiej I beat aż tylko połączone. Wymieszać łopatką kilka razy, aby upewnić się, że wszystkie składniki są włączone i uwolnić pęcherzyki powietrza w cieście, które mogą spowodować pęknięcie sernika.
Wlać ciasto na skorupę i rapować patelnię o blat kilka razy, aby doprowadzić wszelkie uwięzione pęcherzyki powietrza na powierzchnię.
Sernik ułożyć na środkowej półce w piekarniku.
Piec, aż tylko ustawić i środek lekko wiggles, 50 do 60 protokół. Wyłącz piekarnik i otwórz drzwi.
Odstawić do piekarnika na 15 minut, a następnie przenieść do stojaka z drutu do ostygnięcia. Cienkim ostrym nożem między sernik a patelnię, aby zwolnić boki. Całkowicie schłodzić, a następnie schłodzić do ostygnięcia, co najmniej 4 godziny lub przez noc.
Przed podaniem wyjmij sernik z lodówki i uwolnij boki patelni. Pozostawić sernik do temperatury pokojowej, 30 do 60 minut. Jeśli wierzch ciasta wydaje się mokry, osusz ręcznikiem papierowym do wyschnięcia. Pył z cukrem cukierniczym.
W porcji: kalorie: 225; całkowity tłuszcz 9 gramów; tłuszcz nasycony: 1 gram; białko: 6 gramów; całkowite węglowodany: 30 gramów; cukier: 21 gramów błonnik: 2 gramy; Cholesterol: 34 miligramy; sód: 154 miligramy