Sernik Czekoladowy Bourbon Dyniowy

Sernik Czekoladowy Bourbon Dyniowy
Jedna porcja zawiera 468 kalorii, 7G białka, oraz 30 g tłuszczu. Na 1,29 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin i 35 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz masło, bourbon, pekan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sernik Dyniowy Bourbon, Sernik Dyniowy Bourbon, oraz Sernik Dyniowy Bourbon dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 149°. smarować 9-calową patelnię sprężynową ze skracaniem lub sprayem do gotowania. Owiń zewnętrzne dno i stronę patelni folią, aby zapobiec wyciekowi. W małej misce, wymieszać składniki skórki. Naciśnij mieszankę na dole i 1 cal w górę strony patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
SkracanieSkracanie
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
2
Piec 8 do 10 minut lub do zestawu. Fajne 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
W dużej misce, beat twarogu z mikserem elektrycznym na średniej prędkości tylko do gładkiej i kremowej; nie przegotować. Na małej prędkości stopniowo ubijaj cukier, następnie mąkę, a następnie jajka po kolei, aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Wyjąć połowę mieszanki twarogu (około 3 szklanki) do innej dużej miski; rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Do pozostałej mieszaniny ser śmietankowy, wymieszać 2 łyżki bourbon, Dynia, 1 1/2 łyżeczki bitters, imbir, cynamon i gałka muszkatołowa z trzepaczką do gładkiej. Łyżka na skorupie na patelni. Do 3 filiżanek nadzienia wymieszać 2 łyżki bourbona, wanilię i roztopioną czekoladę; zalać warstwą dyni bezpośrednio na środku patelni. Spowoduje to utworzenie warstw tak, że każdy plaster zawiera niektóre z każdego smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
CzekoladaCzekolada
CynamonCynamon
Sugestia Podania: Staroświecka Lub SchłodzonaSugestia Podania: Staroświecka Lub Schłodzona
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
DyniaDynia
WaniliaWanilia
ImbirImbir
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
PatelniaPatelnia
6
Aby zminimalizować pękanie, umieść płytką patelnię w połowie pełną gorącej wody na Dolnym stojaku piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
7
Piec sernik 1 godzinę 20 minut do 1 godziny 30 minut lub do momentu, aż krawędzie zostaną ustawione, ale środek sernika nadal lekko drga po przesunięciu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Wyłącz piekarnik; otwórz drzwi piekarnika co najmniej 4 cale. Pozostawić sernik w piekarniku 30 minut dłużej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Wyjąć z piekarnika; umieścić na regale chłodzącym. Nie zwalniając strony patelni, Uruchom nóż wokół krawędzi patelni, aby poluzować sernik. Schłodzić w patelni na stojaku chłodzącym 30 minut. Przykryć luźno; przechowywać w lodówce co najmniej 6 godzin, ale nie dłużej niż 24 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
NóżNóż
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
10
Uruchom nóż wokół boku patelni, aby ponownie poluzować sernik; ostrożnie usuń stronę patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
PatelniaPatelnia
11
Sernik ułożyć na talerzu. Wymieszać polewę karmelową, 2 łyżeczki bourbona i Bittersy. Do podania skropić karmelem i posypać orzechami pekan. Przykryć i schłodzić pozostały sernik.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos KarmelowySos Karmelowy
Sugestia Podania: Staroświecka Lub SchłodzonaSugestia Podania: Staroświecka Lub Schłodzona
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
KarmelKarmel
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
TrudnośćEkspert
Gotowe W9 hrs, 35 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia2
Magazyn