Sernik Czekoladowy
Sernik czekoladowy wymaga około 13 godzin i 25 minut od początku do końca. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.42 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 504 kalorie. 723 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś śmietanę, półsłodką czekoladę, kakao i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 34%, to danie nie jest tak spektakularne. Spróbuj Sernik Mascarpone z białej czekolady z solonym karmelem i polewą czekoladową, California Pizza Kitchen Sernik dyniowy - jest to idealny sernik na jesienne wakacje, ich sernik nie jest już tajemnicą, oraz Sernik czekoladowo-truflowy (Death by Chocolate!) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Aby baza, proces krakersy graham zrobić szorstkie okruchy, a następnie dodać masło i kakao. Proces ponownie, aż zrobi się wilgotne, zlepiając okruchy, a następnie przechylić je na patelni. Naciśnij okruchy na dnie patelni, aby uzyskać równą podstawę i włóż do zamrażarki podczas napełniania.
Umieść czajnik, aby się zagotować.
Roztopić czekoladę w kuchence mikrofalowej lub podwójnym kotle i odstawić do ostygnięcia.
Ubić serek śmietankowy, aby go zmiękczyć, następnie dodać cukier i moc kremu, ubijając ponownie, aby połączyć. Ubić całe jajka, następnie żółtka i śmietanę. Na koniec dodać kakao rozpuszczone w gorącej wodzie i roztopioną czekoladę i wymieszać na gładkie ciasto.
Wyjmij puszkę z zamrażarki i ułóż na zewnątrz puszkę dobrą warstwą folii spożywczej, a następnie kolejną warstwą mocnej folii. To ochroni go przed łaźnią wodną.
Na patelni ułożyć puszkę i wlać nadzienie sernikowe. Napełnij patelnię przegotowaną wodą, aby uzyskać około połowy puszki ciasta i piec w piekarniku przez 45 minut do 1 godziny. Wierzch sernika powinien być ustawiony, ale pod spodem powinien się jeszcze chwieć.
Obrać folię i folię spożywczą, a sernik ułożyć w puszce na stelażu do ostygnięcia. Włóż do lodówki, gdy nie jest już gorąca i pozostaw do Ustawienia, przykryte plastikiem na noc.
Niech straci swój chłód przed odklejeniem sernika do podania.
Aby sos czekoladowy: bardzo delikatnie roztopić posiekaną czekoladę, śmietanę i syrop. Gdy czekolada prawie się rozpuści, zdejmij ciepło i ubijaj do gładkiego sosu.
Niech ostygnie trochę, i wlać go na sernik czekoladowy na talerzu.