Polędwica Wołowa Marynowana
Marynowana polędwica wołowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje $6.12 za porcję. Jedna porcja zawiera 706 kalorii, 35g białka, oraz 57 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 51 minut. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka sosu chrzanowego, pieprz cytrynowy, liście sałaty i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i דל פחמימות,zne dieta. Z łyżeczką wynik 48%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Polędwica Wołowa Marynowana, Steki Z Polędwicy Wołowej Marynowane Kawą, oraz Koniak-marynowane polędwiczki wołowe z kremem chrzanowym.
Instrukcje
Wymieszać razem pierwsze 5 składników i wlać do dużego płytkiego naczynia lub wytrzymałego plastikowego worka; dodać polędwicę. Przykryć lub zamknąć i schłodzić 8 godzin, obracając mięso od czasu do czasu.
Usuń polędwicę z marynaty, odrzucając marynatę.
Grill, przykryty pokrywą grilla, na dużym ogniu (od 400 do 50
24 minuty, obracając się okazjonalnie. Obniżyć temperaturę do średnio-niskiego ciepła (mniej niż 300); grill, przykryty pokrywą grilla, 12 minut lub do momentu, gdy termometr do mięsa włożony do najgrubszej porcji rejestruje 145 (średnio rzadko) do 160 (średnio).
Odstawić na 15 minut przed krojeniem.
Polędwicę ułożyć na tacy wyłożonej sałatą.
Podawać z sosem chrzanowym.
Uwaga: polędwicę można umieścić na półce w płytkiej patelni i piec w temperaturze 450 przez 30 do 40 minut lub do momentu, gdy termometr do mięsa włożony do najgrubszej porcji zarejestruje 145 (średnio Rzadki) do 160 (średnio).