Sernik Czekoladowo-Kawowy Tartaletki

Sernik Czekoladowo-Kawowy Tartaletki
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać czekoladowo-kawowe Tartlets Sernik spróbować. Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 36 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka skorupek mini-phyllo, serek, cukier puder i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 42 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Sernik Czekoladowy Karmelowy Tartaletki, Sernik Czekoladowo-Kawowy, oraz Sernik Czekoladowo-Kawowy Z Sosem Mocha.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Migdały umieścić w jednej warstwie na płytkiej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Piec w 350, mieszając od czasu do czasu, 5 do 7 minut lub aż lekko tosty i pachnące.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Umieścić rozmrożone skorupy ciasta na blasze do pieczenia i piec w 350 przez 3 do 5 minut lub do chrupkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle Do CiastMuszle Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
5
Wymieszać razem 1 łyżkę. śmietany i 1/2 łyżeczki. espresso w proszku w małej kuchence mikrofalowej ramekin lub filiżance. Kuchenka mikrofalowa na wysokości 10 sekund; mieszać, aż espresso się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
ESPRESSO InstantESPRESSO Instant
1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
6
Serek śmietankowy i cukry ubić na średniej prędkości mikserem elektrycznym do uzyskania gładkiej konsystencji. Stopniowo dodawaj mieszankę espresso i ubijaj 30 sekund lub do kremowego i lekkiego. Łyżka 1 zaokrąglona łyżeczka do herbaty w każdej skorupce phyllo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
7
Czekolada w mikrofalówce i pozostała 1 łyżka. krem w małej kuchence mikrofalowej ramekin lub filiżanki w wysokiej 20 sekund, mieszając po 10 sekund i na koniec, aż będzie gładka. Łyżka 1/4 łyżeczki. mieszanka czekolady na każdej tarcie. Top natychmiast z migdałami. Przykryć i schłodzić 2 godziny lub do 24 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
MigdałyMigdały
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
TrudnośćTwardy
Gotowe W42 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia0
Magazyn