Sernik Czekoladowo-Kawowy Tartaletki
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać czekoladowo-kawowe Tartlets Sernik spróbować. Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 36 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka skorupek mini-phyllo, serek, cukier puder i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 42 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Sernik Czekoladowy Karmelowy Tartaletki, Sernik Czekoladowo-Kawowy, oraz Sernik Czekoladowo-Kawowy Z Sosem Mocha.
Instrukcje
Migdały umieścić w jednej warstwie na płytkiej patelni.
Piec w 350, mieszając od czasu do czasu, 5 do 7 minut lub aż lekko tosty i pachnące.
Umieścić rozmrożone skorupy ciasta na blasze do pieczenia i piec w 350 przez 3 do 5 minut lub do chrupkości.
Wymieszać razem 1 łyżkę. śmietany i 1/2 łyżeczki. espresso w proszku w małej kuchence mikrofalowej ramekin lub filiżance. Kuchenka mikrofalowa na wysokości 10 sekund; mieszać, aż espresso się rozpuści.
Serek śmietankowy i cukry ubić na średniej prędkości mikserem elektrycznym do uzyskania gładkiej konsystencji. Stopniowo dodawaj mieszankę espresso i ubijaj 30 sekund lub do kremowego i lekkiego. Łyżka 1 zaokrąglona łyżeczka do herbaty w każdej skorupce phyllo.
Czekolada w mikrofalówce i pozostała 1 łyżka. krem w małej kuchence mikrofalowej ramekin lub filiżanki w wysokiej 20 sekund, mieszając po 10 sekund i na koniec, aż będzie gładka. Łyżka 1/4 łyżeczki. mieszanka czekolady na każdej tarcie. Top natychmiast z migdałami. Przykryć i schłodzić 2 godziny lub do 24 godzin.