Klasyczna Pieczeń Wołowa

Klasyczna Pieczeń Wołowa
Klasyczna pieczeń wołowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 10. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 348 kalorii, 30g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Na 2,06 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka ziemniaków Yukon gold, pieczeń chuck, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 64%, co jest solidne. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Easy Balsamic Beef Pot Roast-Low Carb & Gluten Free, Klasyczna Pieczeń Wołowa, oraz Klasyczna Pieczeń Wołowa Z Solą Pistacjową.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
3
Posypać Chuckiem pieczonym solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Pieczeń Wołowa ChuckPieczeń Wołowa Chuck
4
Dodać pieczeń na patelni; gotować 5 minut, zmieniając się na brązowy ze wszystkich stron.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Wyjąć pieczeń z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodaj cebulę na patelnię; smażyć 8 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Powrót rumiane pieczeń na patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Dodaj czerwone wino, gałązki tymianku, posiekany czosnek, bulion wołowy, i liść laurowy na patelnię; doprowadzić do duszenia. Przykryć patelnię i piec w temperaturze 350 przez 1 1/2 godziny lub aż pieczeń będzie prawie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Tymianekświeży Tymianek
Bulion WołowyBulion Wołowy
Liście LauroweLiście Laurowe
Czerwone WinoCzerwone Wino
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
9
Dodaj marchew i ziemniaki na patelnię. Przykryć i piec dodatkowe 1 godzinę lub aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
ZiemniakZiemniak
MarchewMarchew
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
10
Usunąć gałązki tymianku i liść laurowy z patelni; wyrzucić. Mięso rozdrobnić 2 widelcami.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Tymianekświeży Tymianek
Liście LauroweLiście Laurowe
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
11
Podawać pieczeń z mieszanką warzywną i płynem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
12
W razie potrzeby udekoruj liśćmi tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
TymianekTymianek
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia27
Magazyn