Wolno Gotowane Bourbon Duszone Żeberka Wołowe

Wolno Gotowane Bourbon Duszone Żeberka Wołowe
Powolne gotowane Bourbon duszone żeberka wołowe mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $3.65 za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 667 kalorii, 49g białka, oraz 38 g tłuszczu na porcję. Ten przepis z Food.com ma 12 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz ocet winny, bourbon, cebulę w proszku i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Wolno Gotowane Żeberka Dziecięce, Wolno Gotowana Wołowina Duszona W Piwie, oraz Wolne Duszone Żeberka Wołowe dla podobnych receptur.

Składniki

4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkilub 6 małych dyni, podzielonych na ćwiartki (wybierz te, które są jasnozielone, ale ciężkie jak na swój rozmiar)lub 6 małych dyni, podzielonych na ćwiartki (wybierz te, które są jasnozielone, ale ciężkie jak na swój rozmiar)907Orzechy dowolne (posiekane)żeberka wołowe z kościążeberka wołowe z kością7106 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkibulion wołowybulion wołowy1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)pieprz czarny, grubo zmielonypieprz czarny, grubo zmielony596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiwhisky bourbon (zalecane: Maker's Mark)whisky bourbon (zalecane: Maker's Mark)2(zima)musztarda suchamusztarda sucha3ząbki czosnku, mieloneząbki czosnku, mielone1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)ser topiony o obniżonej zawartości tłuszczu (Velveeta), pokrojony w plasterkiser topiony o obniżonej zawartości tłuszczu (Velveeta), pokrojony w plasterki1Dużecebula, mielonacebula, mielona1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)posiekana biała cebula (z 1 dużej lub 2 małych cebul)posiekana biała cebula (z 1 dużej lub 2 małych cebul)1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)Do posypania sałata rzymska, pokrojony pomidor i pokrojona w plasterki czerwona cebulaDo posypania sałata rzymska, pokrojony pomidor i pokrojona w plasterki czerwona cebula1(zima)papaja (hawajska), pokrojona w drobną kostkępapaja (hawajska), pokrojona w drobną kostkę2(zima)1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożony1 szklanka dzikiego ryżu, dokładnie opłukanego1 szklanka dzikiego ryżu, dokładnie opłukanego306 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiŻółto-zielona lukrecja sznurkowataŻółto-zielona lukrecja sznurkowata3(zima)2 15-uncjowe puszki hominy, odsączone i wypłukane2 15-uncjowe puszki hominy, odsączone i wypłukane
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia23
Magazyn