Sernik cytrynowy Ricotta z polewą truskawkową
Ten przepis służy 12 i kosztuje 92 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 12g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 249 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest idealny do Dzień Matki. Udaj się do sklepu i odbierz granulowany cukier, jajka, śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Sałatka truskawkowo-rukolowa z polewą Ricotta, Sernik Ricotta Ducca z chrupiącą polewą z brązowego cukru, oraz Tequila Sernik Limonkowy z polewą truskawkową Margarita.
Instrukcje
Posypać bułkę tartą na wysmarowanej 9-calowej patelni springform. Owiń patelnię w duży kawałek wytrzymałej folii aluminiowej; naciśnij folię po bokach patelni. Ustaw patelnię w dużej patelni do pieczenia.
Ricotta Blend, śmietana, i cukier w robocie kuchennym; impuls do gładkiej, skrobanie w dół boki miski. Zeskrobać mieszaninę do dużej miski.
Dodać jajka i 3 kolejne składniki w robocie kuchennym; pulsować, aż będzie gładka.
Wlać do miski z mieszaniną ricotta, mieszając do wymieszania.
Wlać mieszaninę do przygotowanej patelni.
Umieść patelnię na środkowym stojaku piekarnika.
Wlać około 1/2 cala wrzącej wody na patelnię.
Piec około 1 godziny i 20 minut lub aż ciasto jest ustawione wokół krawędzi i lekko złoty na górze. (Środek lekko potrząśnie.)
Wyjmij patelnię z folii, uważając na gorącą wodę w patelni do pieczenia. Poprowadź ostry nóż wokół tortu. Fajne ciasto na patelni na stojaku drucianym 30 minut.
Umieścić na stojaku w lodówce; ostudzić na patelni na noc.
Podawać pokrojone kliny z polewą truskawkową.