Sernik Brownie Bottom
Przepis Brownie Bottom Cheesecake może zaspokoić Amerykańskie pragnienie w około 5 godzin i 40 minut. Ten przepis służy 40 i kosztuje 36 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 164 kalorie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, sól, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Sernik Brownie Bottom, Sernik Mexican Brownie Bottom, oraz Blackout Brownie Bottom Cheesecake.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 163°. kuchenka mikrofalowa czekolady i masła w dużej misce do mikrofalówki na wysokości 2 min. albo do rozpuszczenia masła. Mieszaj, aż czekolada całkowicie się rozpuści.
Dodać 1-1 / 2 szklanki cukru; dobrze wymieszać.
Dodaj 2 jajka, po jednym na raz, mieszając na małej prędkości po każdym dodaniu, aż do wymieszania.
Dodaj mleko i 1 łyżeczkę. wanilii; dobrze wymieszać.
Mąkę połączyć z solą. Stopniowo dodawać do mieszaniny czekolady, mieszając po każdym dodaniu tylko do wymieszania.
Rozłóż równomiernie na nasmarowaną i posypaną mąką 9-calową patelnię springform.
Ubić serek śmietankowy, pozostałe 3/4 szklanki cukru i pozostałe 1 łyżeczka. wanilia w dużej misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane.
Dodać śmietanę; dobrze wymieszać.
Dodaj pozostałe 3 jajka, po jednym na raz, mieszając na małej prędkości po każdym dodaniu, aż do wymieszania.
Wlać warstwę brownie na patelni (nadzienie będzie prawie na wierzchu patelni.)
Piec 55 min. do 1 godziny lub do momentu, gdy środek jest prawie ustawiony. Uruchom nóż lub metalową szpatułkę wokół krawędzi patelni, aby poluzować ciasto; ostudzić przed usunięciem krawędzi patelni. Przechowywać w lodówce 4 godziny lub na noc.
Odstawić w temperaturze pokojowej 30 min. przed podaniem. Resztki sernika przechowywać w lodówce.