Sernik
Jeśli $1.1 za porcję spada twój budżet, sernik może być doskonałym Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 411 kalorii, 7G białka, oraz 32G tłuszczu każdy. Jeśli masz ciężką śmietanę, cukier, okruchy krakersów graham i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj California Pizza Kitchen Sernik dyniowy - jest to idealny sernik na jesienne wakacje, ich sernik nie jest już tajemnicą, Niesławny sernik lub cynamonowo-jabłkowy Sernik, oraz Philadelphia Cheesecake of the Year Contest & My Christmas Shortbread Cheesecake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 350 stopni F.
Aby skorupa: w małej misce, wymieszać okruchy krakersa z roztopionym masłem i cukrem razem, aż równomiernie nawilżona. Naciśnij mieszaninę okruchów na dnie 9-calowej miski sprężynowej.
Piec skorupę, aż złoty kolor, o 10 do 12 protokół. Ostudzić patelnię na stelażu.
Obniżyć temperaturę piekarnika do 325 stopni F. w misce stojącego miksera wyposażonego w przystawkę do łopatek lub ręcznego miksera, ser śmietankowy na średniej prędkości, aż będzie gładki. Stopniowo dodawać cukier i ubijać, aż będzie lekki i puszysty. (Przestań mieszać i zeskrobuj boki miski i bijaków w razie potrzeby.) Ubij w kwaśnej śmietanie.
Dodać jajka, po jednym na raz, bicie dobrze po każdym dodaniu. Wymieszać wanilią i śmietaną.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Piec, aż wierzch sernika będzie lekko zarumieniony, ale środek nadal lekko się kręci, około 45 minut. Ciasto schłodzić na patelni na stelażu. Przykryć folią i przechowywać w lodówce na noc przed podaniem.
Aby usunąć ciasto z patelni, Uruchom nóż lub przesuń szpatułkę wokół krawędzi, aby uwolnić krawędzie z patelni. Otworzyć formę sprężynową i zdjąć pierścień.
Sernik pokroić w kliny i podawać z jagodami lub sosem malinowym w razie potrzeby.