Sernik
Sernik wymaga około 45 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 318 kalorii, 7G białka, oraz 30 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 40 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka soli, twarogu, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 23%, co nie jest takie wspaniałe. Spróbuj California Pizza Kitchen Sernik dyniowy - jest to idealny sernik na jesienne wakacje, ich sernik nie jest już tajemnicą, Niesławny sernik lub cynamonowo-jabłkowy Sernik, oraz Philadelphia Cheesecake of the Year Contest & My Christmas Shortbread Cheesecake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). W dużej misce, połączyć ser śmietankowy, 1 szklanka cukru, ekstrakt migdałowy, jajka i sól. Beat until smooth.
Wlać do nasmarowanego talerza Deep dish pie.
Piec w temperaturze 325 stopni F (165 stopni C) przez 45 do 50 minut.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić przez 20 minut.
Aby zrobić polewę: połączyć śmietanę, 2 łyżki cukru i 1/4 łyżeczki ekstraktu waniliowego i mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji.
Rozprowadzić równomiernie na wierzchu upieczonego sernika, a następnie piec 10 minut w temperaturze 325 stopni F (165 stopni C), aby ustawić górę.
Ostudzić, przechowywać w lodówce kilka godzin przed podaniem.