Serduszka rzymskie z Truskawkowym balsamicznym winegretem

Rzymskie serca z Truskawkowym balsamicznym winegretem mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przystawek. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap przepis ma 286 kalorii, 5G białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka truskawek, serc sałaty rzymskiej, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 80%. Spróbuj Rzymskie serca z balsamicznym winegretem i czosnkowym Crostini, Serduszka rzymskie z czerwoną papryką Vinaigrette, oraz Serduszka Rzymskie Z Serem Pleśniowym Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przeciąć każde serce na pół wzdłuż, przyciąć rdzeń, spłukać i wysuszyć.
Umieść truskawki w płytkiej misce z octem i odstaw 10 minut.
Ubić oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i doprawić sos solą i pieprzem.
Umieść pół serca na każdym talerzu sałatkowym lub na dużym talerzu i ubierz winegret truskawkowy balsamiczny.
Dekoruj prażonymi migdałami.