Serduszka Bezowe
Bezowe serca mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 122 kalorie, 3G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odebrać loki czekoladowe, krem Tatar, wanilia, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Mus truskawkowy z sercami Bezowymi, Malinowe Fondue z Bezowymi Chmurkowymi serduszkami, oraz Serduszka z palmy z karczochami, ogórkiem, pomidorem i awokado dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mikserem elektrycznym ubić białko jaja i śmietanę z kamienia nazębnego, aż będzie bardzo spieniony. Stopniowo posypać cukrem, około 1 łyżki. na raz, bicie dobrze po każdym dodatku. Beat aż beza trzyma bardzo sztywne, błyszczące szczyty, co najmniej 10 minut.
Dodać wanilię; pokonać o 30 sekund dłużej.
Przykryj blachę do pieczenia pergaminem. Na nim narysuj 4 kształty serca, każdy po 3 cale. w najszerszym miejscu. Przekręć pergamin i za pomocą noża rozłóż bezę 1/4 cala. grube na każdym kształcie serca, budując boki, dzięki czemu stoją dodatkowe 1/2 do 3/4 cala. wysoko.
Piec bezy przez 45 minut. Wyłącz piekarnik i pozostaw bezy do wyschnięcia w piekarniku przez 1 1/2 godziny. Jeśli robisz z wyprzedzeniem, Zobacz notatki.
Około 1 do 2 godzin przed podaniem każdą bezę napełnić zmiękczonym mrożonym jogurtem.
Umieścić w zamrażarce i schłodzić do jędrności, co najmniej 1 godzinę. Top serca z loki z białej czekolady i służyć.