Ser pleśniowy i boczek dwa razy pieczone ziemniaki
Ser pleśniowy i boczek dwa razy pieczone ziemniaki mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 282 kalorie, 9g białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten bezglutenowy przepis służy 8 i kosztuje 71 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz boczek, masło, szczypiorek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 38%, co nie jest zbyt wspaniałe. Spróbuj Puree Ziemniaczane Z Boczkiem I Serem Pleśniowym, Ser Pleśniowy I Boczek Fioletowe Ziemniaki, oraz Słodkie Ziemniaki Z Serem Pleśniowym I Boczkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pieczemy ziemniaki w temperaturze 375 przez 1 godzinę lub do miękkości. Schłodzić 10 minut lub do czasu, aż ostygnie na tyle, aby obsłużyć.
Pokroić każdy ziemniak na pół wzdłuż; miarka się miąższ, pozostawiając 1/4-cala grubości powłoki.
Umieść pulpę ziemniaczaną, maślankę i pozostałe składniki w dużej misce; ubijaj mikserem ze średnią prędkością, aż dobrze się wymieszasz. Łyżka około 1/2 szklanki mieszanki ziemniaków do każdej z 8 muszli (rezerwy pozostałych muszli do innego użytku). Ułóż nadziewane muszle na blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 375 przez 20 minut lub do całkowitego ogrzania.