Ser na grzance
Ser na tostach może być tylko przystawką, której szukasz. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 288 kalorii, 8G białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odbierz sól morską, pikantny kozi ser, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Z łyżeczką wynik 13%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to kanapka tostowa z serem warzywnym / bombay style cheese Toast sandwich, tosty z serem kukurydzianym, jak zrobić tosty z serem kukurydzianym, oraz Tosty z serem Chilli / jak zrobić tosty z serem Chilli.
Instrukcje
Najbardziej podoba mi się przepis taki jak ten, że masz szansę zaprezentować swój ulubiony rodzaj sera w sposób, który trudno jest oprzeć się ludziom. Lubię kozi ser za czynnik "tang" i elastyczną konsystencję. To idzie świetnie z miską mojego rosołu, ale może naprawdę pasować do każdej zupy dla czynnika" komfort".
Rozgrzać dużą patelnię, na średnim ogniu, i dodać oliwę z oliwek. Gdy olej zacznie lekko palić, odetnij ogień i dodaj liście tymianku. Tymianek powinien wydawać dźwięk trzaskania, gdy uderza w olej, gotując go lekko i łagodząc smak.
Dodać chleb w jednej warstwie. Włącz ponownie ogień i gotować na średnim ogniu, aż pierwsza strona brązowieje, 2 do 3 protokół.
Użyj szczypiec, aby obrócić toasty po drugiej stronie i doprawić koszerną solą. Top każdej rundy z plasterkiem sera i kontynuować gotowanie ich na bardzo małym ogniu lub off ciepła, przez 2 do 3 protokół. Przyprawy wyregulować solą morską, do smaku.
W razie potrzeby podawać razem z zupą.