Ser kozi z marynowaną pieczoną papryką
Kozi ser z marynowaną pieczoną papryką może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny, wegetariański i דל פחמימות,zny przepis służy 6 i kosztuje 2,22 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 214 kalorii. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, oliwę z oliwek, ocet winny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin i 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 55%. Podobne przepisy to Marynowana pieczona papryka, oliwki i ser, Szpinak z pieczoną czerwoną papryką i kozim serem, oraz Kozi ser Crostini z Pesto i pieczoną czerwoną papryką.
Instrukcje
Rozgrzej grill do 375 stopni F (190 stopni C) do 400 stopni F (200 stopni C).
Grill na rozgrzanym grillu z otwartą pokrywką, często obracając paprykę, aż do momentu poczernienia i poczernienia, od 5 do 7 minut.
Przenieś paprykę do zamykanej plastikowej torby zamrażarki za pomocą szczypiec; zamknij i pozwól parze poluzować skórki, około 10 minut. Ostrożnie Otwórz torebkę, obrać paprykę, usunąć i wyrzucić nasiona, a paprykę posiekać.
Połączyć paprykę, oliwę z oliwek, ocet i czosnek w misce, aż równomiernie połączone; przykryć folią i schłodzić, 8 godzin na noc.
Na talerzu ułożyć kozi ser; na kozim serku wymieszać łyżkę pieprzu.