Ser Jogurtowy (Labneh)

Ser Jogurtowy (Labneh)
Ser jogurtowy (Labneh) jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 24 porcjami. Ten poranny posiłek ma 142 kalorie, 1G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka oliwy z oliwek, jogurt, sól morska i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 24 godziny. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 13%. Spróbuj Got your Goat: How To Make Labneh (aka yogurt Cheese), Jogurt Grecki Labneh, oraz Labneh Z Chili I Sardelą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wlać jogurt do sitka wyłożonego podwójną grubością gazy i umieścić w misce na tyle głębokiej, aby sitko nie usiedło w płynie. Wymieszać z solą, a następnie położyć końce gazę na jogurcie, pokrywając go. Schłodzić co najmniej 1 dzień i do 2 (ser będzie gęstszy, im dłużej go odcedzisz).
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
JogurtJogurt
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SernikSernik
SitoSito
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Łyżka sera do wysokiego, wąskiego słoika i wierzch 1/4 cala. olej. Labneh trzyma, schłodzony, do 2 tygodni.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Jogurt GreckiJogurt Grecki
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
TrudnośćEkspert
Gotowe W24 hrs
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn