Ser feta czosnkowo-koperkowy

Ser feta czosnkowo-koperkowy
Czosnek-i-koperek ser feta Spread może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pudełko przepis przyprawy. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 366 kalorii, 8G białka, oraz 36 g tłuszczu na porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz przyprawiony pieprz, ser feta, koperek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Prażony Czosnek I Koperek Ricotta Pasta, Koperek i szczypiorek Serek śmietankowy, oraz Pikantny Ser Feta (Tyrokafteri).

Instrukcje

1
Proces pierwszych 7 składników w robocie kuchennym, aż będzie gładka, zatrzymując się, aby zeskrobać boki. Przykryć i schłodzić 8 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Podawać z plastrami ogórka, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
1
Spread może być zamrożony w hermetycznym pojemniku na okres do 1 miesiąca. Rozmrozić w lodówce co najmniej 24 godziny. Wymieszać przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Magazyn