Senacka Zupa Fasolowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj zupy fasolowej. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 150 kalorii, 7G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Udaj się do sklepu i podnieś sól i pieprz, wodę, szynkę spiralną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Senacka Zupa Fasolowa, Senacka zupa z szynki i fasoli, oraz Senacka Zupa Fasolowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wypłukać fasolę w gorącej wodzie, aż będą białe.
Umieść je w garnku, dodaj wodę i zagotuj. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 3 godziny.
Rozgrzać masło na małej patelni na średnim ogniu.
Podsmażyć cebulę, aż lekko rumiane.
Dodaj cebulę do garnka fasoli.
Wyjąć 2 szklanki mieszanki fasoli, puree w blenderze i powrócić do zupy.
Dodać do szynki do mieszanki zupy. Tuż przed podaniem doprawiamy zupę solą i pieprzem do smaku.
Dekoruj natką pietruszki.
* Uwaga kucharza: ten przepis można również z szynką hock.