Seared Snapper over Succotash

Seared Snapper over Succotash
Podsmażony Snapper nad Sukkotash może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 45g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 608 kalorii. Ten przepis służy 4. Na $3.85 za porcję, ten przepis okładki 46% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka oleju roślinnego, szałwii, masła i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Jest to dość drogie przepis dla fanów Południowej żywności. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 83%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Lucjan Z Sukkotaszem, Zapiekane przegrzebki z Sukkotaszem, oraz Halibut smażony z krewetkowym Sukkotaszem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać cebulę i paprykę i gotować, aż zmiękną, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
CebulaCebula
3
Dodaj Lima fasola, kukurydza, śmietana, sól, i pieprz do smaku. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu i gotować około 7 protokół, aż fasola i kukurydza są miękkie i mieszanina lekko zgęstnieje. Przed podaniem wymieszać z szałwią i pietruszką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola LimaFasola Lima
Pietruszka-naćPietruszka-nać
PieprzPieprz
FasolaFasola
KremKrem
KukurydzaKukurydza
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
SólSól
4
Score skóry ryb z ostrym nożem parowania bez cięcia w miąższ. Doprawić miąższ solą i pieprzem do smaku i lekko posypać papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
PaprykaPapryka
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
5
Rozgrzać olej na dużym ogniu na patelni. Podsmaż stronę ciała, aż dobrze zbrązowieje, około 3 do 4 minut. Następnie obróć i zapieczętuj, aż skóra będzie chrupiąca, 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Podawać rybę nad sukkotashem, skórką do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
7
artykuł var
8
Typ_27_data = {};
9
artykuł
10
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Wyposażenie

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Chehalem 3 Winnica Pinot Gris z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia68
Magazyn