Scottish Bubbles and Squeak paszteciki
Scottish Bubbles and Squeak paszteciki to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 150 kalorii. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i podnieś sól i pieprz, ostry ser cheddar, ziemniaki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Bańki Melonowe, Jagody i bąbelki, oraz Pizza Pull-Apart Bubbles.
Instrukcje
Umieść ziemniaki w rondlu i napełnij wystarczającą ilością wody, aby przykryć. Doprowadzić do wrzenia, następnie dusić na średnim ogniu, aż do miękkości na tyle, aby przebić widelcem, o 10 protokół.
Ziemniaki odcedzić i rozgnieść, a następnie odstawić.
W międzyczasie, połączyć kapustę i marchewkę w innym rondlu i dodać tylko tyle wody, aby ledwo pokrywać dno patelni. Gotować na średnim ogniu do miękkości, o 5 protokół.
Odcedzić płyn i wymieszać z puree ziemniaczanym wraz z cebulą, musztardą i serem Cheddar. Doprawić solą i pieprzem.
Uformuj mieszaninę na 4 paszteciki.
Rozgrzej nasmarowaną patelnię grillową na średnim ogniu.
Umieść paszteciki na patelni i grillować do ogrzania i złoty kolor, o 5 minut z każdej strony.