Schłodzona zupa ze świeżej kukurydzy z krabem Królewskim
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy,więc daj schłodzoną świeżą zupę kukurydzianą z krabem Królewskim. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.12 za porcję. Jedna porcja zawiera 131 kalorii, 7G białka, oraz 3G tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Mieszanka pieprzu, mleka, szczypiorku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Schłodzona zupa kukurydziana i krabowa, Schłodzona zupa kukurydziana z krabem i olejem z Chile, oraz Schłodzona Sałatka Z Kukurydzy I Kraba dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pociąć muszle kraba nożycami kuchennymi; muszle rezerwowe. Grubo posiekać Krab; schłodzić.
Połączyć muszle, kukurydza, 4 1/2 szklanki wody, i czerwona papryka w rondlu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; dusić 20 minut lub aż kukurydza jest bardzo delikatna. Odrzuć pociski.
Połowę mieszanki kukurydzy umieścić w blenderze.
Usuń środkową część pokrywy blendera( aby umożliwić ucieczkę pary); zabezpiecz pokrywę blendera na blenderze.
Umieść czysty ręcznik nad otworem w pokrywie blendera (aby uniknąć rozprysków). Proces do gładkiej. Naciśnij puree mieszanki kukurydzy przez drobne sito nad miską, zastrzegając płyn; wyrzucić ciał stałych. Powtórz procedurę z pozostałą mieszaniną kukurydzy. Wymieszać z mlekiem, szczypiorkiem i czarnym pieprzem. Chill 2 godziny. Top z reserved crabmeat.