Schłodzona Zupa Truskawkowo-Imbirowa
Need a zupa bezglutenowa, bezmleczna i wegetariańska? Schłodzona zupa truskawkowo-imbirowa może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 139 kalorii. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Mieszanka truskawek, miodu, koncentratu soku pomarańczowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 56%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Schłodzona Zupa Z Kantalupy Imbirowej, Schłodzona zupa z Kantalupy z cytryną i imbirem, oraz Schłodzona Zupa Kalafiorowo-Marchewkowa Z Imbirem.
Instrukcje
Połącz wszystkie składniki w pojemniku elektrycznego blendera. Przykryć i przetworzyć do gładkości, zatrzymując się raz, aby zeskrobać boki. Przykryć i schłodzić 1 godzinę.