Schłodzona zupa pomidorowa z estragon crème fraîche
Schłodzona zupa pomidorowa z estragon crème fraîche jest bezglutenowe i wegetariańskie zupa. Jedna porcja zawiera 274 kalorie, 4G białka, oraz 23G tłuszczu. Na 1,87 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest idealny do Jesień. Mieszanka octu winnego, sól koszerna i pieprz, estragon, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 67%, to danie jest dobre. Spróbuj Schłodzona zupa pomidorowa z estragon Crème Fraîche, Schłodzona zupa kukurydziano-Rakowa z Creme Fraiche i szczypiorkiem, oraz Schłodzona Żółta zupa z dyni i porów z kolendrą i cytrynowym Crème Fraîche dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pracując w blenderze w 2 partiach, przecier pomidory z bulionem warzywnym, oliwą z oliwek, pastą pomidorową, octem z czerwonego wina i cukrem, aż będą bardzo gładkie.
Przenieść do miski, doprawić solą i pieprzem i przechowywać w lodówce, aż ostygnie, około 2 godzin.
W małej misce wymieszaj crme frache z posiekanym estragonem i dopraw pieprzem. Dodaj zupę do miski. Udekorować liśćmi estragonu i podawać.