Schody Granitowe Country Blueberry Coffee Cake

Schody Granitowe Country Blueberry Coffee Cake
Granite Steps Country Blueberry Coffee Cake może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 64 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 411 kalorii, 4G białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz jagody, masło, zmielony cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Overnight Lemon Country Coffee Cake, Blueberry Cheesecake Ice Cream: 10 prostych kroków do cukru i bezglutenowej doskonałości: Część 3, Blueberry Cheesecake, oraz Blueberry Boy Bait {Blueberry Coffee Cake} dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Obficie nasmarować 9-calowe kwadratowe naczynie do pieczenia. W małej misce, połączyć brązowy cukier i cynamon i dobrze wymieszać widelcem. Ciasto biszkoptowe oddzielić na 10 herbatników.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
RamięRamię
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Każdy biszkopt pokroić na ćwiartki, a każdy kawałek zanurzyć w roztopionym maśle i pokryć mieszanką brązowego cukru. Ułóż w jednej warstwie w naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
4
Posypać 1/2 szklanki owsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanki Wielkości Przekąski, BrzoskwinieFiliżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
5
Połączyć jagody i cukier w misce i wrzucić do herbu. Łyżka owsa i herbatników i posypać pozostałą 1/2 szklanki owsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Filiżanki Wielkości Przekąski, BrzoskwinieFiliżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Na wierzchu skropić roztopione masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
7
Piec przez 20 minut lub do momentu, gdy ciasto będzie złocisto-brązowe i środek jest gotowy. Ostudzić przez 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Podawać na ciepło.
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn