Schab W Skórce Sezamowej

Schab W Skórce Sezamowej
Schab wieprzowy w cieście sezamowym może być tylko hor d ' oeuvre, którego szukasz. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 258 kalorii, 34g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 16 i kosztuje 1,94 USD za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś nasiona sezamu, ząbek czosnku, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 2 godziny. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Polędwica Wieprzowa W Cieście Ziołowym, Schab Z Anchois-Crusted, oraz Schab Schabowy W Skórce Ziołowej dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W dużej zamykanej torbie połącz pierwsze siedem składników.
2
Dodaj pieczeń; uszczelnij torebkę i obróć, aby pokryć. Wstaw do lodówki na noc.
3
Odcedź i wyrzuć marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
4
Umieść pieczeń na ruszcie w płytkiej brytfannie; wlej wodę do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fasola Cannelloni, OdsączonaFasola Cannelloni, Odsączona
5
Piec w 350° przez 1-3 / 4 do 2 godzin lub do momentu, gdy termometr do mięsa wskaże 160°
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
6
Odstaw na 10-15 minut przed rzeźbieniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje16
Ocena Zdrowia20
Magazyn