Schab Klonowy Zawinięty W Boczek
Schab klonowy zawinięty w boczek jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 561 kalorii, 58g białka, oraz 32G tłuszczu każdy. Na 3,53 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soli koszernej, ząbki czosnku, pieczeń schabowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć ocet cydr można śledzić to danie główne z Ciasto Z Octem jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Schab Zawinięty W Boczek Z Wiśniami, Pyszne! Schab Zawinięty W Boczek, oraz Rozmaryn Boczek Zawijany Schab dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz wszystkie składniki solenia z wyjątkiem schabu w rondlu 3-do 4-quart i podgrzewaj na dużym ogniu, mieszając, aż sól się rozpuści.
Wlać solankę do głębokiego garnka 4 - do 5-quart; schłodzić do temperatury pokojowej, odkryte, około 2 godzin.
Dodać wieprzowinę do solanki, upewniając się, że jest całkowicie przykryta solanką, i marynować, przykryte i schłodzone, 8 do 24 godzin.
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°.
Osuszyć wieprzowinę (wyrzucić solankę) i usunąć wszelkie sznurki, a następnie przenieść na patelnię do pieczenia. W małej miseczce wymieszać czosnek, szałwię i 1 łyżkę syropu i natrzeć całą wieprzowinę.
Ułóż plastry boczku poprzecznie na polędwicy, lekko nakładając się na siebie, a końce boczku pod schabem.
Pieczona wieprzowina, aż termometr rejestruje 60°, około 1 1/4 godziny. Wymieszać razem 1 łyżkę syropu i octu do połączenia.
Zmiksuj mieszaninę octu na plastrach boczku i kontynuuj pieczenie wieprzowiny, aż termometr zarejestruje 150 ° F, o 10 minut więcej.
Wyjąć z piekarnika i odstawić na patelni 15 protokół.
Przenieść pieczeń do deski do krojenia z wargi, zastrzegając soki na patelni, i niech pieczeń stoisko, odkryte, podczas robienia sosu.
Odtłuścić tłuszcz z soków z patelni i wyrzucić, a następnie przenieść jus do małego rondla i doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu. Wymieszać skrobię kukurydzianą z wodą i ubić na jus. Dusić, mieszając, aż lekko zgęstnieje, około 1 minuty.
Wyjąć z ognia i wymieszać z pozostałą łyżką syropu.
Podawać wieprzowinę z sosem.