Schab cielęcy nadziewany warzywami z pieczywem

Schab cielęcy nadziewany warzywami z pieczywem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj nadziewanego warzywami schabu cielęcego z ciastkami. Ten przepis służy 10. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 741 kalorii, 85g białka, oraz 36 g tłuszczu na porcję. Na 5,92 zł za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 4 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać Turecki lub, pancetta, pistacje, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Nadziewane Słodkości, Pieczony Schab Cielęcy, oraz Pieczony Schab cielęcy z sosem Rosé Pan dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Słodkości moczyć w dużej misce z lodem i zimną wodą w lodówce, zmieniając wodę od czasu do czasu (2 lub 3 razy), co najmniej 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
LódLód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Odcedzić cukierki i przenieść do 4-quart ciężkiego rondla. Przykryć zimną wodą o 1 cal i dodać 1 łyżkę soli. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, aż sweetbreads pulchne i czuć się nieco jędrniejsze w dotyku, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Odcedzić w durszlaku i przenieść do miski z zimną wodą, aby zatrzymać gotowanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Odetnij tłuszcz i odciągnij jak najwięcej błon i tkanki łącznej za pomocą małego noża do parowania, nie rozbijając ciastek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
5
Ułóż sweetbreads w 1 warstwie w naczyniu do pieczenia, następnie przykryj folią i przykryj innym naczyniem do pieczenia lub talerzem trzymającym ciężary. Chill sweetbreads, ważone, co najmniej 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
6
Podczas gdy słodkości schładzają się, pistacje blanszujemy w małym rondlu z wrzącą wodą przez 1 minutę, a następnie odcedzamy i obieramy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy PistacjoweOrzechy Pistacjowe
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
7
Pieczywo osuszyć i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
8
Rozgrzać olej i 2 łyżki masła w głębokiej patelni 12-calowej na umiarkowanie wysokim ogniu, aż piana ustąpi, a następnie podsmażyć połowę sweetbreads, obracając się raz, aż do złotego brązu, o 4 łącznie minut, i przenieść na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Dodać 1 łyżkę masła do patelni i smażyć Pozostałe słodkości w ten sam sposób, przenosząc na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Dodaj pozostałe 2 łyżki masła do patelni, następnie zmniejszyć ogień do umiarkowanego i gotować pancetta, mieszając od czasu do czasu, aż zacznie brązowieć, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
11
Dodaj cebulę, marchew, seler, czosnek, liść laurowy i tymianek, następnie zmniejsz ogień do umiarkowanie niskiego poziomu i gotuj, mieszając, aż warzywa zmiękną, 3 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Liście LauroweLiście Laurowe
MarchewMarchew
SelerSeler
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
TymianekTymianek
12
Dodać Sherry i doprowadzić do wrzenia, następnie dodać demi-glace, wodę, 1/2 łyżeczki soli, 1/4 łyżeczki pieprzu, pistacje i słodkości i powrócić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej, a następnie pokryć powierzchnię mieszaniny z masłem rundy pergaminu (maślane stronie w dół) i gotować sweetbreads, patelnia częściowo pokryte pokrywką, aż firmy, ale nadal sprężyste w dotyku, 15 do 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy PistacjoweOrzechy Pistacjowe
PieprzPieprz
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
PatelniaPatelnia
13
Przenieść sweetbreads z rowkiem łyżką do miski i, gdy jest wystarczająco chłodny do obsługi, wyciągnąć od siebie na 1-do 1 1/2-calowe kawałki. Płyn do gotowania chochli przez sito do miski, odrzucając liść laurowy i tymianek, i rezerwy. Warzywa rezerwować w innej misce na sos i farsz.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Liście LauroweLiście Laurowe
FarszFarsz
SOSSOS
TymianekTymianek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
ChochlaChochla
SitoSito
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
1
Szpinak ugotować w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą , odkrytą, aż zwiędnie, około 20 sekund, a następnie osuszyć w durszlaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzpinakSzpinak
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
GarnekGarnek
2
Przelej szpinak do miski z zimną wodą, aby zatrzymać gotowanie i ponownie odcedzić, ściskając garści szpinaku, aby usunąć nadmiar płynu. Szpinak posiekać i wymieszać z 1/4 łyżeczki soli, 1/4 łyżeczki pieprzu i 1/8 łyżeczki gałki muszkatołowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
SzpinakSzpinak
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
PieprzPieprz
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
1
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Zrobić otwór na farsz, który biegnie wzdłuż cielęciny: zaczynając od środka 1 końca pieczenia, włożyć ostry długi cienki nóż wzdłuż środka, następnie powtórzyć na przeciwległym końcu schabu, aby zakończyć nacięcie biegnące przez środek. Otwórz nacięcie palcami, pracując z obu końców, aby utworzyć otwór o szerokości 1 1/2 cala. Schab pakować ze wszystkimi oprócz 2 łyżek farszu warzywnego, naciskając z obu końców w kierunku środka.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
FarszFarsz
CielęcinaCielęcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
3
Zawiąż pieczeń cielęcą sznurkiem kuchennym w odstępach 1-calowych na całej długości pieczenia. Cielęcina sucha i obficie doprawiona solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
CielęcinaCielęcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek KuchennySznurek Kuchenny
4
Rozgrzać olej w żaroodpornej 12-calowej ciężkiej patelni na dużym ogniu, aż do samego palenia, następnie brązowa cielęcina, obracając szczypcami, o 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CielęcinaCielęcina
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
SzczypceSzczypce
5
Przenieś patelnię do piekarnika i pieczonej cielęciny, aż termometr włożony po przekątnej 2 cali do mięsa (nie dotykaj farszu) rejestry 66°, 45 do 50 minut dla cielęciny; około 40 minut dla wieprzowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
MięsoMięso
WieprzowinaWieprzowina
CielęcinaCielęcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PatelniaPatelnia
PiekarnikPiekarnik
6
Przenieść pieczeń z szczypcami na talerz i odstawić 20 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzczypceSzczypce
1
Odtłuszczone tłuszcz z płynu do gotowania sweetbread i doprowadzić ciecz do wrzenia w 2 1/2-quart ciężki rondel. Wymieszaj pozostałe 2 łyżki warzyw, pozostałą 1/4 łyżeczki soli, pozostałą 1/4 łyżeczki pieprzu i pozostałą 1/4 łyżeczki gałki muszkatołowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
PieprzPieprz
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodaj sweetbreads wraz z soków cielęcych zgromadzonych na półmisku i gotować na wolnym ogniu, aż tylko podgrzane.
Składniki, których będziesz potrzebować
CielęcinaCielęcina
3
Zdjąć z ognia i ogrzać, przykryć.
4
Wyrzucić sznurek, następnie pokroić cielęcinę w plastry o grubości 1 cala i podawać z ciastkami i sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
CielęcinaCielęcina
5
Pozostały sos podawać z boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
6
Uwagi kucharzy: Cukierki można moczyć w lodzie i zimnej wodzie w lodówce do 24 godzin. Ważone pieczywo można schłodzić do 24 godzin. Schab cielęcy można faszerować 1 dzień wcześniej i schłodzić, przykryć. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed pieczeniem. (Chill sweetbreads, płyn do gotowania i pozostałe warzywa osobno.)
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
WodaWoda
CielęcinaCielęcina
LódLód

Składniki

1(może być lub przeglądać)3 łyżki niesolonego masła, pokrojonego na 6 kawałków3 łyżki niesolonego masła, pokrojonego na 6 kawałków1( bakłażany)marchewka pokrojona w 1/4 cala kostkęmarchewka pokrojona w 1/4 cala kostkę2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkicielęcina demi-glacecielęcina demi-glace2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiwytrawne Sherrywytrawne Sherry1Dużeząbek czosnku, posiekanyząbek czosnku, posiekany0(może być lub przeglądać)świeżo Starta gałka muszkatołowaświeżo Starta gałka muszkatołowa1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)1 pęczek świeżego szpinaku (około 3 filiżanek)1 pęczek świeżego szpinaku (około 3 filiżanek)1( bakłażany)cebula drobno posiekanacebula drobno posiekana57Orzechy dowolne (posiekane)cienko pokrojona chuda pancetta, posiekanacienko pokrojona chuda pancetta, posiekana1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkipistacje łuskane (nie barwione na Czerwono; 2 oz)pistacje łuskane (nie barwione na Czerwono; 2 oz)2kilogramyschab z pasków cielęcych bez kości schab z pasków pieczonych lub wieprzowych (niezwiązany), całkowicie przycięty ze wszystkich tłuszczów, ścięgien i srebrnej membranyschab z pasków cielęcych bez kości schab z pasków pieczonych lub wieprzowych (niezwiązany), całkowicie przycięty ze wszystkich tłuszczów, ścięgien i srebrnej membrany1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)(duża tuba)(duża tuba)9466 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiszpinak oz, grube łodygi odrzuconeszpinak oz, grube łodygi odrzucone1sprigŚwieży tymianekŚwieży tymianek1Turecki lub 1/2 Kalifornijskiego liścia laurowegoTurecki lub 1/2 Kalifornijskiego liścia laurowego5(zima)masło niesolonemasło niesolone2kilogramysłodziki cielęcesłodziki cielęce2(zima)2 15-uncjowe puszki hominy, odsączone i wypłukane2 15-uncjowe puszki hominy, odsączone i wypłukane2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimakaron paccheri (duża tuba) o długości około 2,5 cala i szerokości 2 calimakaron paccheri (duża tuba) o długości około 2,5 cala i szerokości 2 cali
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje10
Ocena Zdrowia37
Magazyn