Schab Bawarski
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Bawarskiego schabu wieprzowego. Jedna porcja tego dania zawiera około 31g białka, 6G tłuszczu i w sumie 243 kalorii. Ten przepis serwuje 10 i kosztuje 2,02 USD za porcję. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 6 godzin i 25 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i pierwotne dieta. Przynosi ci smak domu. Udaj się do sklepu i podnieś cierpkie jabłka, pieczeń z schabu, marchewkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżką wynik 77%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Schab Bawarski, Rippli (Żeberka Schabowe / Schab Wędzony), oraz Bawarska Pieczeń Wieprzowa.
Instrukcje
Pokrój pieczeń na pół; umieść w 5-qt. powolna kuchenka. W małej misce połącz kapustę kiszoną, marchewkę, cebulę, sok jabłkowy i pietruszkę; łyżka na pieczeń. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 4 godziny.
Dodaj jabłka do powolnej kuchenki. Przykryj i gotuj 2-3 godziny dłużej lub do miękkości mięsa.
Usuń pieczeń; odstaw na 10 minut przed pokrojeniem.
Podawać z mieszanką kiszonej kapusty.