Sałatka Ziemniaczana Śmietanowo-Koperkowa

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sałatki ziemniaczanej ze śmietaną i koperkiem. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 53 kalorie. Ten przepis służy 6. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, grecki jogurt, ziemniaki fingerling i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Nowa Sałatka ziemniaczana ze śmietaną i koperkiem, Sałatka Cuke z sosem śmietanowo-koperkowym, oraz Sałatka Ziemniaczana Ze Śmietaną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść rondel wypełniony w dwóch trzecich wodą na dużym ogniu.
Ziemniaki pokroić na 1-calowe kawałki.
Dodać ziemniaki do patelni; przykryć i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średniej wysokości; gotować 5 minut lub do miękkości.
Połącz ogórek, śmietanę, jogurt, koperek, sól i pieprz w dużej misce.
Dodać odsączone ziemniaki do mieszanki ogórków i delikatnie wrzucić do herbu.