Sałatka ziemniaczana z pieczoną wołowiną
Sałatka z pieczoną wołowiną i ziemniakami może być właśnie tym bezglutenowym, bezmlecznym i pełnowartościowym przepisem, którego szukałeś. Jedna porcja zawiera 238 kalorii , 17 g białka i 9 g tłuszczu . Ten przepis jest dla 8 osób. Za 2,64 USD za porcję ten przepis pokrywa 26% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Będzie hitem na Twoim wydarzeniu z okazji Czwartego Lipca . Sprawdza się dobrze jako niedrogi dodatek. Jeśli masz pod ręką ocet winny, oliwę z oliwek, cebulę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 25 minut . Jest dostarczany przez Taste of Home. Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 87% , to danie jest niesamowite. Podobne przepisy obejmują: Pieczoną wołowinę z imbirem , Rozdrobnione pieczone ziemniaki faszerowane pieczoną wołowiną (Whole 30 i PALEO) oraz Sałatkę z amarantusem i pieczonymi warzywami .
Instrukcje
W dużym rondlu ugotuj ziemniaki w osolonej wodzie, aż będą miękkie, około 15 minut. Lekko ostudź; pokrój na ćwiartki. W misce połącz ciepłe ziemniaki, wołowinę, cebulę i czerwoną paprykę.
W małej misce wymieszaj oliwę, ocet, tymianek, sól i pieprz cayenne.
Wlać na mieszankę ziemniaczaną i wymieszać, aby pokryć. Schłodzić przez co najmniej 2 godziny.