Sałatka ziemniaczana z fasolką szparagową i salsą Verde
Przepis Sałatka ziemniaczana z fasolką szparagową i Salsa Verde można zrobić w około 45 minut. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 208 kalorii, 5G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Dobrze sprawdza się jako przystawka meksykańska. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jeśli masz pietruszkę, oliwę z oliwek, fasolę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi je Wam Jedzenie i wino. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 53%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Salsa Verde Sałatka Ziemniaczana, Sałatka z pieczonego kurczaka ziemniaczanego z salsą Verde, oraz Fasola I Salsa Verde.
Instrukcje
1
W średniej misce połączyć oliwę ze szczypiorkiem, natką pietruszki, miętą, skórką z cytryny, sokiem z cytryny i czosnkiem i doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny
Skórka Cytrynowa
Oliwa Z Oliwek
Pietruszka-nać
Szczypiorek
Czosnek
Mięta
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Salsa verde pozostawić w temperaturze pokojowej przez 15 minut do 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka) Salsa Verde W Puszkach
3
Tymczasem w dużym rondlu przykryj ziemniaki zimną wodą, dodaj dużą szczyptę soli i zagotuj. Gotować ziemniaki na umiarkowanie dużym ogniu, aż tylko miękkie, o 8 protokół; odcedzić i zwrócić je do rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
Woda
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
4
Dodać 1 łyżkę masła i wrzucić do herbu. Doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sól
5
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
6
Dodać fasolę i gotować, aż chrupiące-przetargu, 4 protokół; odcedzić. Wrzucić fasolę do garnka i wymieszać z pozostałą 1 łyżką masła. Doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Fasola
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
7
Dodać połowę salsa verde do ziemniaków i połowę do fasoli, mieszając do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka) Salsa Verde W Puszkach
Ziemniak
Fasola
8
Przełożyć fasolę do miski. Wierzch z ziemniakami, udekoruj kwiatami szczypiorku i podawaj od razu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
Fasola
Szczypiorek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 65 dolarów.