Sałatka ziemniaczana pieczona z miętą Vinaigrette
Pieczona Sałatka ziemniaczana z miętą Vinaigrette może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury przystawki. Jedna porcja zawiera 156 kalorii, 4G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 9. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz Vidalię, ziemniaki, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 78%. Podobne przepisy to Sałatka ziemniaczana pieczona z winegretem, Musztardowo-Winegretowa Sałatka Z Pieczonych Ziemniaków, oraz Sałatka z pieczonych ziemniaków z winegretem balsamicznym.
Instrukcje
Połączyć fasolę, papryka, 1/2 szklanki mięty, bulion, czosnek, czerwone ziemniaki, i cebula; wrzucić dobrze. Ułóż mieszankę warzywną w jednej warstwie na patelni z galaretką pokrytej sprayem do gotowania; przykryj folią.
Piec w temperaturze 400 przez 20 minut. Odkryć i wymieszać; piec, odkryte, dodatkowe 40 minut lub aż lekko rumiane, mieszając po 20 minut.
Umieścić mieszankę warzywną w dużej misce.
Połącz pozostałe 1/2 szklanki mięty, ocet, olej, sól i czarny pieprz, dobrze mieszając trzepaczką.
Mżawka vinaigrette na mieszaninie warzyw, i wrzucić dobrze do herbu.
Sałatkę podawać w temperaturze pokojowej lub schłodzoną.