Sałatka ziemniaczana mamy
Sałatka ziemniaczana mamy może być tylko przystawką szukasz. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 257 kalorii. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, jajka ugotowane na twardo, musztardę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Z łyżeczką wynik 39%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Sałatka ziemniaczana mamy, Sałatka ziemniaczana mamy, oraz Sałatka ziemniaczana Mama ' s White dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść ziemniaki w dużym garnku z wystarczającą ilością wody do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia i gotować przez około 10 minut, lub do miękkości.
Odcedzić i umieścić w misce do serwowania.
Cebulę, sól i pieprz wymieszać z ziemniakami, gdy są jeszcze gorące. Pozwala to ziemniakom wchłonąć smak. Pozostawić do ostygnięcia na około 20 minut.
Do sałatki dodać majonez, musztardę i chrzan i dobrze wymieszać. Delikatnie wymieszać jajka i ogórki koperkowe. Zakończ obfite mielenie czarnego pieprzu na wierzchu. Schłodzić przez około 30 minut przed podaniem.