Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Sałatka ze świeżych owoców z kremowym kremem może być spektakularny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 418 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 4,68 zł / porcja, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś jeżyny, mleko, umieść owoce w misce i wrzuć razem, i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka ze świeżych owoców z kremowym sosem, Świeże Owoce Z Sosem Waniliowym, oraz Świeże owoce i ciepły budyń waniliowy parfaits dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W średnim rondlu na średnim ogniu stale ubijaj mleko i cukier.
Podgrzać krem na małym ogniu około 5 minut lub aż lekko zgęstnieje, stale mieszając. (Powinna być wystarczająco gruba, aby pokryć tylną część łyżki. Nie pozwól, aby mieszanina się gotowała na wolnym ogniu lub jajka się skrzepną.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Pomarańczowe żelki
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
4
Wyjąć z ognia i roztopić masło w kremie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Pomarańczowe żelki
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
5
Dodaj wanilię. Natychmiast przecedzić krem do małej miseczki.