Sałatka ze szpinakiem i przegrzebkiem
Sałatka ze szpinakiem i przegrzebkiem może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 132 kalorie. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przepis służy 8 i kosztuje 1,83 zł za porcję. Jeśli masz pod ręką pieprz, winegret balsamiczno-cytrynowy, pomidory i kilka innych składników, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka z przegrzebka i szpinaku z ciepłym sosem, Sałatka Z Przegrzebka I Szpinaku Z Sosem Chili Waniliowym, oraz Zapiekanka-Szpinak dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj szalotki i następne 4 składniki; gotować 15 minut lub aż orzeszki piniowe są złotobrązowe.
Zdjąć z ognia; wymieszać 1/4 łyżeczki soli i pieprzu.
Połącz przegrzebki i sok z cytryny. Wieszak na żywność z natryskiem do gotowania; umieścić na grillu na średnim ogniu.
Miejsce przegrzebki na stojaku, i grill 5 minut z każdej strony lub do czasu zakończenia.
Posypać pozostałą 1/4 łyżeczki soli i pieprzu.
Połączyć szpinak i 1 szklanka Balsamiczno-cytrynowy Vinaigrette w dużej misce, podrzucając do herbu. Pozostały vinaigrette należy zarezerwować do innego użytku. Ułóż mieszankę szpinaku i przegrzebki na talerzach.
Posypać mieszanką orzechów sosnowych.