Sałatka ze szpinakiem i mandarynką jest bezglutenowe przystawka. Jedna porcja zawiera 256 kalorii, 7G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.5 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz zgodnie z życzeniem, szpinak dla niemowląt, śliwkowe migdały i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 58%, co jest solidne. Spróbuj Sałatka Ze Szpinakiem Mandarynka Pomarańczowa, Sałatka ze szpinakiem i mandarynką na słodko, oraz Sałatka szpinakowa z mandarynką i czerwoną cebulą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wymieszać ocet, cukier, wodę, masło i sól razem w rondlu; doprowadzić do wrzenia. Gotować i mieszać, aż cukier rozpuszcza się i mieszanina jest bulgotanie, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet
Masło
Cukier
Woda
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia i schłodzić do temperatury pokojowej, około 1 godziny.
3
Ubij jajko do dressingu; powrót rondel na małym ogniu i gotować na wolnym ogniu, aż sos zgęstnieje, 5 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
Trzepaczka
4
Połączyć szpinak, grzyby, mandarynki, migdały, boczek, czerwone krążki cebuli, i grzanki w dużej misce; wlać sos na sałatkę. Wrzuć do płaszcza.