Sałatka Ze Szparagów Vinaigrette
Sałatka ze szparagów Vinaigrette to hor d ' oeuvre, która serwuje 4. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, paleolityczny i lakto ovo wegetariański przepis ma 89 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Za $1.2 za porcję, ten przepis okładki 9% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka ząbków czosnku, musztardy dijon, pieprzu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 15 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 85%. Ten wynik jest doskonały. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Sałatka Ze Szparagów Vinaigrette, Sałatka ze szparagów z winegretem z limonki, oraz Sałatka ze szparagów z winegretem z estragonu.
Instrukcje
W przypadku winegret w słoiku z obcisłą pokrywką połącz pierwsze siedem składników; dobrze wstrząśnij. Przykryj i wstaw do lodówki na co najmniej 1 godzinę.
Na dużej patelni przynieś 1/2. wody do wrzenia.
Dodaj szparagi; przykryj i gotuj przez 3 minuty.
Odcedź i natychmiast umieść szparagi w lodowatej wodzie.
Umieść w misce do serwowania; przykryj i wstaw do lodówki. Tuż przed podaniem wstrząśnij winegretem i skrop szparagami.
Polecane wino: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Sałatkę można łączyć z Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Możesz spróbować Calling Sullivan Vineyard Chardonnay. Recenzentom podoba się to z oceną 4,3 na 5 gwiazdek i ceną około 44 dolarów za butelkę.
![The Calling Sullivan Vineyard Chardonnay]()
The Calling Sullivan Vineyard Chardonnay
Piękne skoncentrowane dojrzałe owoce i nuty creme brulee na nosie prowadzą do pełnego podniebienia masła jabłkowego, dojrzałego melona i orzecha laskowego ze zintegrowanym dębem i długim trwałym wykończeniem.