Sałatka Ze Szparagami Ogolona
Ogolona sałatka ze szparagów może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Na 1,93 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 213 kalorii, 8G białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis od Chow ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, pieprz, orzeszki piniowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka ze szparagami Ogolona, Sałatka Ze Szparagami Ogolona, oraz Sałatka Ze Szparagami Ogolona dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz skórkę z cytryny, sok z cytryny, ocet, szalotka i szczyptę soli i pieprzu w małej misce.
Odstawić na 15 minut.Tymczasem, toast orzeszki piniowe na średniej patelni na średnim ogniu, mieszając często, aż złoty kolor brązowy, o 5 protokół.
Wyjąć do małej miski do ostygnięcia.Używając obieraczki do warzyw, cienko pokroić szparagi wzdłuż w paski i umieścić w dużej misce. (Jeśli masz problemy z obieraniem ostatniej części szparagowej włóczni, podprzyj włócznię na płaskiej drewnianej rękojeści szpatułki lub łyżki. Spowoduje to podniesienie go na tyle wysoko, aby umożliwić swobodne poruszanie się obieraczki.)
Wymieszać oliwę z oliwek z dodatkiem octu cytrynowego cienkim i równomiernym strumieniem. Doprawić sos solą i pieprzem w razie potrzeby.
Dodaj schłodzone orzeszki piniowe, dressing, połowę parmezanu i całą pietruszkę do szparagów i wrzuć rękami, aby połączyć. Doprawić solą i pieprzem.
Odstawić na co najmniej 10 minut przed podaniem.
Podawać z pozostałymi plastrami parmezanu.