Sałatka z ziemniaków i zielonej fasoli może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 198 kalorii, 3G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 142 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz sól morską i mielonego pieprzu, florida ziemniaki, oliwa z oliwek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Nowa sałatka z ziemniaków i zielonej fasoli, Sałatka Z Ziemniaków I Zielonej Fasoli, oraz Sałatka Z Zielonej Fasoli Ziemniaczanej dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Dzieci mogą: zerwać końcówki fasoli i podzielić je na trzecie.Napełnij średniej wielkości miskę do mieszania do połowy lodem i wodą; odstaw na bok.Napełnij garnek o dużej wielkości 3/4 lekko osoloną wodą. Doprowadzić do wrzenia toczenia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do Ciast
Słonina Wieprzowa
2
Dodaj fasolkę szparagową do wrzącej wody i gotuj przez 2 do 3 protokół. Za pomocą Sitka ręcznego Usuń zieloną fasolkę z wrzącej wody i włóż do lodowatej wody, aby powstrzymać je przed gotowaniem.Po ostygnięciu zielonej fasoli, usuń je z lodowatej wody i odstaw na bok.Ostrożnie dodaj pokrojone ziemniaki do tej samej wrzącej wody, w której gotowano fasolę. Ziemniaki gotować we wrzącej wodzie przez około 15 minut, w zależności od wielkości. Po zmięknięciu odcedzić i spłukać zimną wodą.Dzieci mogą: w dużej misce do mieszania połączyć majonez, sok z cytryny i oliwę z oliwek. Wymieszać mieszaninę majonezu do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Zieloni
Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do Ciast
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
3
Dodaj wszystkie pozostałe składniki do miski i lekko wymieszać, aby połączyć wszystkie smaki.Smak i dostosować przyprawy z solą i pieprzem.Przechowuj sałatkę ziemniaczaną na zimno w lodówce i wymieszaj przed podaniem na ulubionej zieleni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Sałatka Ziemniaczana
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Zieloni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego