Sałatka z zielonej fasoli z winegretem musztardowym
Sałatka z zielonej fasoli z winegretem musztardowym może być tylko przystawką, której szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny przepis fodmap służy 6 i kosztuje 82 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 168 kalorii, 5G białka, oraz 13g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz migdały, oliwę z oliwek, ocet sherry i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 62%, to danie jest dobre. Spróbuj Sałatka z zielonej fasoli z winegretem musztardowym, Green Bean & musztarda pełnoziarnista/miód vinaigrette przepis, oraz Tajny składnik (musztarda Dijon): ciepła sałatka z zielonej fasoli z szalotką i musztardą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zagotować duży garnek wody.
Dodać 1 łyżka soli i fasolki szparagowej i gotować, aż bardzo miękkie, 6 do 8 protokół.
Spuścić i uruchomić pod zimną wodą do ostygnięcia. Masuj fasolę energicznie między dłońmi, aby rozbić je na pół wzdłuż.
Ubij razem musztardę, ocet, olej, 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Mżawka nad zieloną fasolką.