Sałatka z zielonej fasoli z marynowaną papryką i sosem anchois

Sałatka z zielonej fasoli z marynowaną papryką i sosem anchois może być tylko przystawką, której szukasz. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 221 kalorii, 8G białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Mieszanka koszernej soli, pieprzu, fasoli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Sałatka z fasoli i łososia z sosem anchois-rukola, Zimowa sałatka Zielona z orzechami włoskimi, jabłkami i sosem Parmezanowo-anchois, oraz Sałatka z zielonej fasoli, sardeli i ziemniaków.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu. Napełnij dużą miskę wodą i lodem.
Dodać fasolę do wrzącej wody i gotować do miękkości, o 4 protokół.
Przenieść do kąpieli lodowej, aż ostygnie.
Przełożyć na obramowaną blachę do pieczenia wyłożoną papierowymi ręcznikami lub czystym ręcznikiem kuchennym i ostrożnie osuszyć fasolę (patrz uwaga powyżej). Odstawić.
Połączyć majonez, anchois, parmezan, sok z cytryny, i sos Worcestershire w dużej misce i ubijać do połączenia. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Dodaj fasolę, pepperoncini, szalotki i pinenuts. Wrzucić do połączenia, i służyć.