Need a bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przystawki? Sałatka z zielonej fasoli może być znakomity przepis, aby spróbować. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 122 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka pieprzu, soli, musztardy dijon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 63%, to danie jest dobre. Spróbuj Sałatka z zielonej fasoli, koziego sera i zielonych oliwek, Sałatka z zielonej fasoli, żółtej fasoli i pomidorów z białym balsamicznym winegretem, oraz Kolacja: fasola Fava, szparagi i sałatka z zielonej fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużym rondlu lekko osolonej wrzącej wody, gotować fasolkę odkrytą przez 7 do 9 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Szparagowa
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Odcedzić i spłukać w zimnej wodzie. W małej misce, ubij razem oliwę z oliwek, ocet, musztardę i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Musztarda
Ocet
Woda
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Wlać sos na fasolkę szparagową i wrzucić dobrze. Złożyć pomidory i kozi ser, a następnie dodać pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Kozi
Fasola Szparagowa
Pomidor
Pieprz
4
Aby uzupełnić do 2 dni wcześniej, przygotuj i przechowuj osobno w lodówce: fasolkę szparagową, dressing, pomidory i ser.