Sałatka Z Zielonej Fasoli
Need a bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przystawki? Sałatka z zielonej fasoli może być znakomity przepis, aby spróbować. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 122 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka pieprzu, soli, musztardy dijon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 63%, to danie jest dobre. Spróbuj Sałatka z zielonej fasoli, koziego sera i zielonych oliwek, Sałatka z zielonej fasoli, żółtej fasoli i pomidorów z białym balsamicznym winegretem, oraz Kolacja: fasola Fava, szparagi i sałatka z zielonej fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu lekko osolonej wrzącej wody, gotować fasolkę odkrytą przez 7 do 9 minut lub do miękkości.
Odcedzić i spłukać w zimnej wodzie. W małej misce, ubij razem oliwę z oliwek, ocet, musztardę i sól.
Wlać sos na fasolkę szparagową i wrzucić dobrze. Złożyć pomidory i kozi ser, a następnie dodać pieprz do smaku.
Aby uzupełnić do 2 dni wcześniej, przygotuj i przechowuj osobno w lodówce: fasolkę szparagową, dressing, pomidory i ser.
Połączyć do 3 godzin przed podaniem.