Sałatka z selera i grzybów z Parmigiano-Reggiano
Sałatka z selera i grzybów z Parmigiano-Reggiano może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury przystawki. Ten przepis służy 5 i kosztuje 82 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 114 kalorii, 6G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Jeśli masz seler, ser parmigiano-reggiano, oliwę z oliwek extravirgin i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 54%. Podobne przepisy to Sałatka z selera i grzybów Shitake z cytryną i Parmigiano-Reggiano, Sałatka Z Kopru Włoskiego, Selera, Portobello I Parmigiano Reggiano, oraz Sałatka grzybowa z olejem truflowym i Parmigiano-Reggiano.
Instrukcje
Grzyby i seler połączyć w dużej misce.
Połączyć olej, 1 łyżka soku i 1/4 łyżeczki soli w małej misce, dobrze mieszając trzepaczką. W razie potrzeby dodać 1 łyżkę soku i 1/4 łyżeczki soli.
Dodać mieszaninę oleju do mieszaniny grzybów; wrzucić delikatnie. Spróbuj ponownie; jeśli pozostały sok i sól nie zostały jeszcze dodane, w razie potrzeby zamieszaj. Top z serem.