Sałatka z sardynek i selera

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sałatki z sardynki i selera. Ten przepis służy 4. Na $1.9 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 380 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka ziarnistej musztardy, kolendra, musztarda dijon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 38%. Spróbuj Sałatka z sardynek i selera, {Redux} morze to, czego Ci brakowało - sardynka w puszkach: proste tosty Sardynkowe, oraz Ogolona Sałatka z selera, korzenia selera i rzodkiewki dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, wymieszać kolendrę z oliwą z oliwek, ziarniste i musztardy Dijon, czerwona cebula i sok z cytryny i skórki. Złóż sardynki i seler i doprawić solą i pieprzem. Schłodzić i podawać lub zapakować do plastikowego pojemnika.
Podawać z: krakersami żytnimi.
Uwagi: jedna porcja: 317 kalorii, 2 GM tłuszczu całkowitego, 9 GM tłuszczów nasyconych, 5 GM węglowodanów.